6 septembrie 2011

Cotlet de porc pane cu rozmarin

Pofta de ceva bun? E simplu de facut si foarte satios!
Ingrediente ptr 4 portii:
  • 4 felii cotlet de porc
  • 1 ou
  • 4 linguri faina alba
  • 8 linguri pesmet
  • 1/2 legatura rozmarin proaspat
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • sare, piper macinat
Mod de preparare:
Se toarna pesmetul pe o farfurie si se amesteca cu rozmarinul tocat si cu usturoiul pisat. Se toarna faina in alta farfurie, iar oul se bate cu putina sare in a treia farfurie. Se condimenteaza carnea cu sare si piper pe ambele parti, apoi se tavaleste prin faina,ou si pesmetul cu rozmarin. Se prajesc intr-o tigaie mare, in uleiul incins, cate 5 minute pe fiecare parte. Se scot pe un servet de hartie care sa absorba uleiul si apoi se serveste alaturi de piure de cartofi, salata sau garnitura preferata.
Pofta buna!





3 comentarii:

Persoane interesate