30 octombrie 2011

Mini Pavlova

O data in viata trebuie sa incercati aceasta bunatate....macar o data!
Ingrediente:
  • 4 albusuri
  • 250 g zahar
  • 1 lingura amidon
  • 1 lingurita otet
  • 1 praf de sare
  • 200 g frisca
  • fructe ptr ornat


Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana se topeste. Se adauga apoi amidonul si otetul si se amesteca putin pana la omogenizare. Intr-o tana tapetata cu hartie de copt se formeaza 6 cerculete cu un creion care se umplu cu bezea in foi groase de 1,5 - 2 cm.


Se da la cuptor ptr 30 de minute la foc mic, apoi se lasa sa se raceasca in cuptor.


Se bate frisca si se aseaza peste prajiturele, apoi se orneaza cu fructe.....ce n-as fi dat sa am fructe de padure, dar nu aparusera inca.
Pofta mare!

13 comentarii:

  1. Super! Delicioase! Deserul meu preferat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite asta chiar trebuie sa fac! Arata foarte bine! Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Delicios arata!! si mie tot mini imi plac!! asa nu ma bat pentru o portie mai mare .. fiecare cu farfuria lui ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. frumoase, elegante si apetisante!
    o seara frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu o fac de teama sa nu devin dependenta:)Dar pana la urma nu stiu cat ma mai abtin!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce idee superba! Arata excelent!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc mult! Sunteti foarte dragute!

    RăspundețiȘtergere
  8. Corina asi incerca sa mananc nu sa fac..........hihihi.
    Minunat arata si sincer asi da o fuga pana la tine sa ma servesti cu o portie.
    Zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. creeaza dependenta nu? imi si inchipui ce bune ar fi fost cu fructe de padure:) pup

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate