27 octombrie 2011

Piept de pui in sos de rosii

Foarte bun si simplu de facut, asa cum v-am obisnuit :) Enjoy!
Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 conserva de rosii 
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • sare,piper macinat
  • verdeata tocata


Mod de preparare:
Ceapa, morcovul, ardeiul, se curata, se spala si se taie cubulete respectiv rondele. Se pun la calit in uleiul incins. Se adauga busuiocul si se amesteca bine.


Se taie pieptul de pui cuburi si se adauga peste legume.

Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea se adauga si rosiile din conserva si putina apa cat sa acopere carnea.

Se condimenteaza si se lasa sa fiarba 20-25 de minute.
La sfarsit se presara verdeata tocata si se ia de pe foc.

Pofta buna!

2 comentarii:

Persoane interesate