17 ianuarie 2013

Fursecuri bicolore

Iar facui ceva dulce, ca nu ma pot abtine...:)
Ingrediente:

  • 250 g margarina
  • 160 g zahar pudra
  • 350 g faina
  • 2-3 linguri apa
  • 1 esenta de vanilie
  • 2 linguri cacao
Mod de preparare:

Se amesteca bine margarina cu zaharul pana se omogenizeaza, se adauga vanilia si apa, apoi faina si se amesteca bine.
Se imparte aluatul in doua, intr-o parte se pune cacaua si se framanta. Se da la frigider minim 30 de minute.
Pe o folie alimentara se intinde aluatul alb cat mai subtire si se pune deoparte. Pe alta folie se intinde cel cu cacao, apoi, cu grija se pun unul peste altul. Se ruleaza cat mai strans, se inveleste cu folie si se da iar la frigider o ora.
Se taie aluatul felii de cca 1 cm si se pun in tava tapetata cu hartie de copt, lasand loc intre ele pentru ca vor creste. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade nu mai mult de 15 minute.
Pofta buna!

Persoane interesate